Σφάλμα
 • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 42

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεια

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Προσωπικα στοιχεια

Από το 1997 οπού απέκτησα την πρώτη μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ασχολήθηκα με πολλά είδη φωτογραφίας και επεξεργασίας εικόνας.

Μαρτυρίες πελατών

 • Άριστος στην δουλειά του, με υπομονή και όρεξη για καλό αποτέλεσμα. Περάσαμε όλα τα στάδια της φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης, των μυστηρίων του γάμου μας και την βάπτιση της κόρης μας, ξεκινώντας από την προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης τα μυστήρια, την δεξίωση και τέλος την φωτογράφιση της επόμενης μέρας. Παραλαβή του υλικού στον προκαθορισμένο χρόνο με ψηφιακά άλμπουμ υψηλής κατασκευής και αισθητικής. Συναρπαστικά μενού στο Blu-ray. Συνέχισε δυνατά Θοδωρή. Ευχαριστούμε.

  Νίκος & Σταυρούλα

 • Βαπτίσαμε τα παιδιά μας και ο Θοδωρής ανέλαβε τις φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις. Λίγα λόγια πολλά έργα. Ευχαριστούμε Θοδωρή. Πάντα επιτυχίες.

  Στέλιος & Μαρία

 • Παντρευτήκαμε και μας φωτογράφισε ο Θοδωρής. Δεν θέλαμε πολλά, μόνο την φωτογράφιση του γάμου και της δεξίωσης. Δουλειά γρήγορη και αξιόλογη.

  Περικλής & Σταυρούλα

 • Στο δεύτερο παιδί μας ανέλαβε την φωτογράφιση ο Θοδωρής. Την πρώτη βάπτιση του παιδιού μας την είχαμε τραβήξει με ερασιτεχνική φωτογραφική μηχανή λίγων Ευρώ. Με την παραλαβή του υλικού καταλάβαμε τι σημαίνει επαγγελματική φωτογράφιση. Σούπερ όλα σούπερ.

  Νίκος & Βάγια

 • Βαπτίσαμε το γιό μας και το ανέλαβε ο Θοδωρής. Άξιος για επαγγελματίας. Μας εξήγησε τα πάντα με παραδείγματα και καταλάβαμε τι τελικά θα παραλάβουμε και τι θα πληρώσουμε.  Τέλεια, ευχαριστούμε Θοδωρή.

  Δημήτρης & Φλώρα