Είμαι πελάτης

Σαν νέος πελάτης που αναζητάς επαγγελματική δουλειά και υψηλής ποιότητας συνεργασία απευθύνσου σε εμάς για την ικανοποίησή σου σε υψηλές υπηρεσίες  φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης.

Μην βιαστείς να πάρεις μια γρήγορη απόφαση προκειμένου να γλυτώσεις μερικά ευρώ. Ζήτα αυτό που σε ενδιαφέρει με  e-mail ή τηλεφωνικά, κλείσε το ραντεβού σου, να γίνει επίδειξη της δουλειάς μου, χωρίς να υπάρχει καμία δέσμευση από εσάς.

Θα ήταν άδικο να ξοδέψετε μερικές χιλιάδες ευρώ για να διοργανώσετε τον Γάμο και την Δεξίωση σας ή την βάπτιση του παιδιού σας και τελικά να πάρετε υλικό φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης  πολύ χαμηλής ποιότητας. Ας μην ξεχνάμε ότι η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση των μυστηρίων θα είναι το μόνο υλικό που θα κρατήσει ζωντανές τις αναμνήσεις σας όλα τα χρόνια.

Ανάτρεξε στα μενού της ιστοσελίδας μας (Σχετικά με εμάς/η εταιρία) να δείτε ακόμη και το εξοπλισμό μας αναζητώντας στο διαδίκτυο τις δυνατότητές τους.

Όλο το υλικό της δουλειάς μου δεν είναι δυνατό να είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα, δεδομένου ότι για να αναρτηθεί δουλειά πρέπει να υπάρχει η συγκατάθεση του πελάτη και τέλος ο όγκος των φωτογραφίσεων και των βιντεοσκοπήσεων είναι τεράστιος για να χωρέσει σε έναν ιστότοπο.

Τέλος αν είμαστε εμείς οι οποίοι θα συνεργαστείτε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η κατοχύρωση της ημερομηνίας γίνεται κατόπιν κατάθεσης με το ποσό της προκαταβολής που έχει οριστεί σε συμφωνία των δύο μας.